De laatste woorden op het sterfbed van keizer Augustus waren “Acta est fabula”. Met die woorden werden in de oudheid het einde van een voorstelling aangekondigd.

Die vertel ik jou omdat Yves aangegeven te willen stoppen met Omroep Maris en ook onze samenwerking. Ik vind dit heel jammer en Omroep Maris is geen Omroep Maris zonder Yves.

Om die reden kondig nu, als het ware, het einde van de voorstelling aan, die Omroep Maris hete.

De reden die Yves aangeeft is dat Yves zich te afhankelijk voelde en ook daar niet goed mee overweg kon. Hij vind de techniek wat overweldigend en wil zich alleen met radio bezighouden. Hij wil doen wat hij leuk vind en niet steeds rekening hoeven houden met de ander.

“Omnia finem habet” oftewel: Alles heeft een einde. Soms duurt het lang maar meestal veel tekort. Omdat het leven ook veel tekort is ga vooruit kijken. Wat komt er op mijn pad? Mijn God weet het!

dirkjan

My name is Dirk Jan Buter and welcome to my website. I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published.

dirkjan

My name is Dirk Jan Buter and welcome to my website. I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.