Na de bekentenis, van hoe heet hij ook alweer, iets met voetbal en tv, kom ik nu met mij bekentenis. Laat ik ook een de maatschappij van zondebok voeding voorzien.

Ja, want zo is het toch?! Zonder zondebokken zijn we nergens en voelen we ons doodongelukkig. Laten we onze zondebok cultuur ten ere houden.

Deze bekentenis gaat niet over een kaars. Jammer want ik mijn verhaal is niet zo sappig als die van Johan Derksen, maar helaas.

Hoewel het zo is dat je vrouwen goed moet behandelen, ben ik het daar 100% mee eens. Maar die heksenjachten mogen van mij nu echt wel stoppen. Er is maar een die het mag veroordelen en ook de enige die het kan beoordelen en dat is onze lieve heer (lief is hij hé? pfff).

Ik was nog jong, het was een jeugdzonde. Ik heb een keer een e-mailadres gehackt van een meisje waar ik gek op was, omdat ik dacht dat zij mij belazerde. Het is lang geleden, en sorry vind ik niet op z’n plaats.

Nu stort mijn wereld in en gaat de media mij met camera bommen bestoken. Het openbaar ministerie gaat gaan nu een onderzoek starten en mijn God ik word op de brandstapel gegooid.

Het gaat niet meer om de context, maar om het uitvergroten van een vervorming van wat er echt aan de hand was. Want wij zijn een gestoorde maatschappij.

dirkjan

My name is Dirk Jan Buter and welcome to my website. I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published.

dirkjan

My name is Dirk Jan Buter and welcome to my website. I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.