Je hebt het goed ik ben niet normaal en daar ben ik heel blij mee! Waarom? Omdat mijn motto is gewoon is zóóóóóó zaai!

En ja, ik heb ambitie! Sommige mensen in mijn direct omgeving denken dat ik niks afmaak. Ik vertel hun dan, daar klopt niks van en dat is waar.

Het is wel zo dat veel dingen leuk vind en ook dat ik snel verveeld ben. En ik weet dat als ik geen doel heb, als het doel weg valt of het doel is behaald, dat ik er mee stop. Vertel mij, waarom zou je verder gaan als er geen nuttig doel meer is…?!

Ik heb van het verleden geleerd dat goede doelen nastreven heel belangrijk is. En een uitdaging kan geen doel op zich zijn. Want als de uitdaging weg is, is ook het doel weg. Wat ik doe is dat ik werk naar stevige doelen, het liefst meer dan een! Het tweede doel is als het eerste dreigt weg te vallen, omdat deze is gehaald of een andere reden, enz.

Wat zijn dan je doelen in het leven? Ik heb er heel veel, op verschillende vlakken. Ik ga ze nu niet allemaal met jullie delen.

Een doel is dat ik een wil dat domeinnamen gratis worden en het tweede doel is dat ik vind dat webhosting net zo eenvoudig moet zijn als het gebruik van sociale media. En het derde doel is het Internet moderniseren naar de huidige tijd, deze plannen laat ik nog even als een verrassing voor u.

Zo, ziet u? En hoe ga ik alles bereiken? Nou samen met u, in verenigingsvorm, waarbij u voor 32 euro per jaar lid van kan worden én waarbij u gratis een dot-n-domeinnaam en webhosting krijgt.

Als u meer wilt weten over deze vereniging, stuur dan een e-mail naar dirkjanbuter@novanet.link.

Kan u niet wachten? Wij zoeken nog 4 mensen die ons willen helpen met feedback-geven. U krijgt dan een gratis WordPress-website van ons. Wel moet u dan lid worden van de vereniging voor een gereduceerd tarief van 1 euro voor het eerste jaar. Wees er snel bij!

dirkjan

My name is Dirk Jan Buter and welcome to my website. I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.

View all posts

Add comment

Your email address will not be published.

dirkjan

My name is Dirk Jan Buter and welcome to my website. I am 42 years old and married to Puja. We have a 5 year old daughter together. I have a broad interest and the topics I write about are about people, technology and the environment. I also vlog about my life.