1 oktober 2022

Omroep Juraini

Het geluid van Juraini

Feest met Juraini Radio op de boot

Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige bloemen, fraaie planten en heerlijke groenten in de hoofdrol. Dit unieke spektakel staat garant voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden.

Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis, Den Haag en Delft. Drie en een halve dag lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen.

Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands publieke radiostation voor de hele inwoners van heel Nederland en is overal online te beluisteren en is ook een belangrijk onderdeel van Juraini Radio Groep in samenwerking met de Echte Vriendenbureau. Hierbij is Juraini Radio ook aanwezig om een verslag van te maken en wat deelnemers te mogen interviewen.

Dit gebeurt op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni 2021!