7 december 2022

Juraini Radio |Omroep Juraini

Het geluid van Juraini

Juraini namens Omroep Juraini legt opnieuw contact met KPN & Ziggo

Juraini Ferary is pas 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, verder laat hij zijn beperking zeker niet in de weg staan en runt hij sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio |Omroep Juraini.

De zender richt zich op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen om jongeren uit de randstad te bereiken, daarnaast draaien we vooral urban, latin, latijns-muziek en bachata.

Juraini Ferary, oprichter van Juraini Radio |Omroep Juraini legt opnieuw contact met KPN & Ziggo, zo wilt Juraini namens Juraini Radio |Omroep Juraini een eigen kabelkrant hebben, een van de grootste multimediale krant die informatie verspreid via het het kabelnet voor de televisie.